Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ανασχηματιστικό πυροτέχνημα-Ας κάνουν ό,τι θέλουν

Ουσιαστικα μια αλλαγή υπουργου οικονομικών που κι αυτή δεν έχει καμμια απολύτως ουσία, βαφτίζεται ανασχηματισμός. Ολα τα ΜΜΕ μιλάνε μόνο γι αυτό  εδώ και 3 μέρες σχεδόν! Δεν ασχολουμαι.
Τα ξενα ΜΜΕ βεβαια αναφέρουν το όλο θεμα ως έχει. Αλλαγή υπουργού οικονομικών.
 Στεναχωριέμαι πάντως που πίσω από όλο αυτό το πυροτέχνημα κρύφτηκε η προχθεσινή τρομερή Τετάρτη 15 Ιουνίου! Το σημαντικότερο συλλαλητήριο από όλα όσα έγιναν που δείχνει τη διάθεση και την αποφασιστικότητα του λαού. Η μερα που πιο δυνατά  από κάθε άλλη είπαμε   "ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ".
Η μέρα που η πλατεία δεν άδειασε αλλά συνέχισε να είναι ζωντανή και γεμάτη παρα τον πόλεμο που γινόταν γύρω. Η μέρα που ολοι μαζί, όλες οι αριστερές πολιτικές οργανώσεις, τα κόμματα που αντιδρούν, συνδικάτα, ανένταχτοι, αγανακτισμένοι κι αποφασισμενοι, βρέθήκαμε μαζί στο Σύνταγμα δηλώνοντας πως είμαστε εδώ για να τους ανατρέψουμε.
Η Τετάρτη 15 Ιούνη ήταν η μέρα που ο λαός που βρέθηκε στους δρόμους της Αθήνας αισθάνθηκε και ηταν νικητής! Ενω το σύστημα αισθάνθηκε αμήχανο και ηττημένο. Αυτο ήταν κάτι που έπρεπε να ξεχαστεί. Δεν πειράζει. Ας το ξεχάσουν αυτοί.

Ο κόσμος είναι στους δρόμους σχεδόν εξεγερμένος και όλα τα προβλήματα ειναι φυσικά ακόμη εδώ. Το μεσοπρόθεσμο συνεχίζει ύπουλα να έρπει προς την ψήφισή του ενώ οι οθόνες ασχολούνται με ονόματα υπουργών. Εδω ο κόσμος καίγεται δηλαδή...

Αυτή η κυβέρνηση θα ειναι μια κυβέρνηση λίγων ημερών.
Εκτος αν είμαστε τοσο ηλίθιοι και αποφασίσουμε να περιμένουμε δείγματα γραφής λες και άλλαξε κάτι.
Η ιστορία πλέον γράφεται στους δρόμους.Ας κάνουν ό,τι θέλουν.
Εμείς τη δουλειά μας.
Ανατροπή!

1 σχόλιο:

ange-ta είπε...

φύλαξε όσα γράφεις και στον σκληρό σου δίσκο!

Γιατί ίσως κάπως έτσι γράφουμε ιστορία!!

ShareThis