Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Επίθεση σε καφετέρια!Αισχος!- Να φυγουν τωρα


Αυτό που έγινε χτες ξεπερναει κάθε όριο. Δεν ξερω πως λέγεται.

Φασισμός, εκτροπή, αλητεία, ολα μαζί;

Η κυβέρνηση αυτή πρεπει να φυγει τωρα. Οποιον κι αν ωφελεί η βλάπτει αυτό. Δεν μπορουμε να δεχτουμε ότι σε καιρό δημοκρατίας έστω και κουτσουρεμένης, απονομιμοποιημένης ή άκυρης το Υπουργείο που έχει το θράσος να λέγεται "Προστασίας του Πολίτη" δίνει εντολές σε αστυνομικούς να φέρονται έτσι. Αισχος!
Να κυνηγούν πολίτες μαζικά η μεμονωμενα και να τους πετάνε χειροβομβίδες κροτου λάμψης και αφυξιογόνα σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους πέρα από καθε λογική.

Ξεπερναει κάθε αθλιότητα, κάθε αλητεία. Κοιτάξτε το στυλ που γίνεται η επίθεση και θα βγάλετε το σωστο συμπέρασμα για το ποια είναι η ουσία της εντολής που δόθηκε.

Και ας μην είμαστε ηλίθιοι να τους πιστέψουμε οταν θα μας πουν πως κάποιοι έκαναν υπερβολές πάνω στην ένταση.

Τα ΜΑΤ και η αστυνομία σε κρίσιμες μέρες δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ αν δεν έχουν εντολές να το κάνουν.ΠΟ-ΤΕ΄.

Εχω δει πέρσι σε ένα από τα μεγάλα συλλαλητήρια να τους καταβρέχει ένας άνθρωπος μόνος με μπουκάλι νερό σε απόσταση επαφής. Και όταν του είπαν να το κόψει τους έλουσε με διάφορα Γαλλικά και δεν έκαναν το παραμικρό γιατί αυτή ηταν η εντολή τους. Ηταν ένας μόνος με μια ολόκληρη διμοιρία! Κι όμως έφυγαν ήρεμα.
Τωρα επιτέθηκαν σε όποιον γούσταραν, όποτε τους έκανε κέφι με καθαρό στόχο να τρομοκρατήσουν και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στους δρόμους. Τι κατάφεραν; Να δημιουργήσουν νεο κύμα μίσους εναντίον τους, πράγμα "χρήσιμο" κατα τη γνωμη τους για τη δημιουργία χαους σε αυτό η σε επόμενο συλλαλητηριο.

Δεν έχω συναντήσει πιο επικίνδυνες και απάνθρωπες ακόμη και
γι αυτούς τους ίδιους πρακτικές.













Αυτή η κυβερνηση πρέπει να φυγει τώρα! Οσο είναι καιρός. Πριν κλάψουμε θύματα στους δρόμους σε γενικευμένο χαος, όπου τα χτεσινά θα μοιάζουν με παιδική χαρά.
Η οργή που άκουσα χτες από κυνηγημένους απλούς ανθρώπους στους δρόμους, ήταν ειπωμένη με λόγια που δεν μπορούν να γραφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis