Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Δήλωση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!-Οι καλλιτέχνες στο πλάι του εξεγερμένου λαού

Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μου έκανε την παρακάτω δήλωση και μου δήλωσε την επιθυμία του να προωθηθεί μεσα από τα εναλλακτικά δίκτυα ενημέρωσης.
Η δήλωση του έχει να κάνει  -με τι άλλο- με τον καθημερινό ξεσηκωμό στις πλατείες όλων όσων υποφέρουν από τα βάρβαρα μέτρα, το μνημόνιο και την απαξίωση της ζωής μας.

Η δήλωση του Βασίλη είναι η παρακάτω:

"Έχει αποδειχθεί ιστορικά και έχει ειπωθεί με πολύ απλό τρόπο στο γνωστό σύνθημα, πως "Λαός ενωμένος-ποτέ νικημένος".Χαιρετίζω και τάσσομαι έμπρακτα υπέρ των συγκεντρώσεων των εξεγερμένων πλέον πολιτών στις πλατείες.
Εκείνο που πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού είναι η ενότητα και η σύμπραξη όλων των διαφορετικών απόψεων που έχουν έτσι κι αλλιώς κάτι θετικό να προσφέρουν και το έχουν αποδείξει με την αυτοδιάθεσή τους και τον καθημερινό τους αγώνα.
Όπως έκανα πάντα,έτσι και τώρα,είμαι έτοιμος να συμπορευθώ μαζί σας στις ανάγκες αυτού του ενωμένου κινήματος και σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος.
Είμαι και θα είμαι καθημερινά στο πλάι σας, στην Πλατεία, φωνάζοντας στους "νόμιμους" και επίσημους τοκογλύφους-νταβατζήδες: "Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη".
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

4 σχόλια:

English tips (blog) είπε...

Thank you for your partnership, added yours check it out my favorites links

Aνεμος είπε...

ο πρώτος δίσκος που έπιασα στα χέρια μου ήταν η διαίρεση,,απο τον Βασιλη
από τότε είμαι φανατικός θαυμαστής του,οχι μόνο ως καλιτεχνη αλλα και σαν ενεργού πολίτη
για να είμαι ειλικρινής,φοβήθηκα μην του ασκεί πίεση κάποιο κόμμα,για να μην κάνει δηλώσεις
τελικό με επαλήθευσε Γιώργο
είναι ψυχούλα και ήρωας
δεν πρόδωσε τον θαυμαστή του είπε..
Είμαι και θα είμαι καθημερινά στο πλάι σας, στην Πλατεία, φωνάζοντας στους "νόμιμους" και επίσημους τοκογλύφους-νταβατζήδες: "Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη".

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο Σαρρή μπράβο σου που πήρες το λόγο σαν ένας από εμάς -που τόσο καιρό δεν είχαν φωνή και τώρα προσπαθούν να αποκτήσουν- χωρίς να αναφέρεις το όνομά σου, ούτε την ιδιότητα σου.

Είμαστε όλοι καλλιτέχνες!
Ραντεβού στους δρόμους!

Anastasios είπε...

τον περιμενα να ταν χθες στο ΣΕΦ...

ShareThis