Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Παρα λίγο ντου ή πρόβα προβοκάτσιας;

Μια ξαφνική "πληροφορία" οτι κάποιοι βουλευτες η δημοσιογράφοι βρισκονταν μεσα στο "Μ.Βρετανία"  ηταν η αιτία για το ντου που αποτράπηκε στο παρα 1''.
Αν δεν έτρεχαν οι ψυχραιμότεροι εκεινη την ώρα δεν ξερω τι θα ειχε γίνει.
Ηταν τοσο απλό, τη στιγμη μαλιστα που περιέργως ουτε αστυνομία, ουτε και security του ξενοδοχείου εμφανίστηκε, αλλά ουτε καν παρκαδόροι των πολυτελών αυτοκινήτων που ηταν παρκαρισμένα απ'έξω.
Ειναι σίγουρο οτι το καράβι του "αυθόρμητου" αφημένο έτσι στη μοίρα του μόνο από θαυμα θα καταφέρει να μην πέσει σε βράχια. Πόσο μάλλον οταν κάποιοι ειναι πάντα πρόθυμοι να τα κάνουν να αναδυθούν ως εκ "θαύματος". Δε μιλάω για τη μερα της Γενικης Απεργίας αλλά γενικότερα.
 Υπάρχουν πολλά  από όσα συμβαίνουν που δυσκολεύομαι να  καταλάβω...


 Εμαθα οτι αργά ξανατεθηκε το απίστευτο "αιτημα" της κατάργησης των κομμάτων στη συνέλευση, που και σήμερα ήταν περιορισμένη σε όγκο τοσο που σκέφτηκα οτι δεν θα έμπαιναν σοβαρά θεματα για ψήφιση και έφυγα νωρις. Η πρόταση υπερψηφίστηκε τη στιγμή που το θεμα δεν έχει συζητηθεί καθόλου, ενω ειναι ενα σοβαρότατο θεμα δημοκρατίας και θεσμών που δεν συζητείται καν και βεβαια για μενα ειναι αδιανόητο να μπαίνει σε ψηφοφορία.
Αν η συνέλευση θέλει να απομονωθεί και να μην εκπροσωπεί άλλους πέρα από τον εαυτό της, αγνοώντας πολύ βασικά ζητήματα τοτε τα καταφερνει μια χαρά το τελευταίο διήμερο. Αν πάλι κάποιοι έχουν αρχίσει να σκέπτονται οτι πρεπει να προστατευθεί το κύρος της τότε κατι πρέπει να κάνουν.Δεν θα πω τίποτα παραπάνω σήμερα εκτος από το το ότι ειμαι προβληματισμένος με πολλά.

ShareThis