Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τζογαδόρικη πολιτική τρίπλα από Καρατζαφέρη

Απίστευτη τρίπλα επιχειρεί ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του επιχειρώντας να βγεί από τη γωνία που  έχουν στριμωχτεί τα μνημονιακά κόμματα μετά τον ξεσηκωμό του κόσμου στις πλατείες όλης της χώρας.
Αφου στήριξε στη Βουλή το μνημόνιο, αφού έπαιξε στα παιχνίδια τρομοκράτησης του λαού υπερψηφίζοντας το δίλημμα "Συναίνεση ή Χάος" προσπαθώντας να στριμώξει τη ΝΔ, αφού φόρεσε τη μάσκα του υπεύθυνου πολιτικού κάνοντας επίθεση στην ανεύθυνη και επικίνδυνη Αριστερά, τώρα τα παίζει όλα για όλα με μια άνευ προηγουμένου πολιτική τρίπλα.
Πρίν λίγο κυκλοφόρησε η είδηση ότι το κόμμα του σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Βουλή!
Ζήτησε μάλιστα συνάντηση με τον Προεδρο της Δημοκρατίας που όμως απουσιάζει.
Μοιάζει το σύστημα να παίζει ξανά το χαρτί της απειλής του χάους προκειμένου να τρομοκρατήσει τον εξοργισμένο λαό, αυτή τη φορά βάζοντας μπροστά τον Καρατζαφέρη.
Επίσης όλο αυτό μας βάζει σε σκέψεις σε σχέση με την κινητοποίηση στις πλατείες όπου προφανώς συμμετέχουν ατομικά ψηφοφόροι του  ΛΑΟΣ ως ακομμάτιστοι, αφού κι αυτοί νοιώθουν τη μανία των μέτρων.
Λέτε να κατέβει στους δρόμους ο Καρατζαφέρης;
Απλά είναι ενα παράδειγμα όπου μπορεί να δει κανείς με τι όπλα και όρους τυχοδιωκτισμού παίζει στο παιχνίδι αυτό το ξοφλημένο σύστημα που έχει όνομα και λέγεται καπιταλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis