Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τελεσίγραφα "ευημερίας" από την ΕΕ


Τελικα είχαν δίκιο όσοι έλεγαν τις τελευταίες μέρες οτι το κλίμα στην ΕΕ ένωση αλλαζει. Πραγματι αλλάζει, αλλά προς το χειρότερο.
 Ξεπερνώντας σοκαριστικά κάθε όριο, 2 μερες μετά την ωμη παρέμβαση Λαγκάρντ, που υποκριτικά καταδίκασαν κάποιοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, η ΕΕ ένωση έστειλε σήμερα τελεσίγραφο απαιτώντας γρήγορη ολοκλήρωση των "μεταρρυθμίσεων" και συμμόρφωση με τα συμφωνηθέντα από την κυβέρνηση Μαυρου μετώπου που όλοι ξερουν πως δεν είχε καμιά νομιμοποίηση, πραγμα που αποδείχτηκε στις εκλογές του Μαίου.
Παρ' όλα αυτα και παρα το ότι είναι φανερή η καταδίκη του μνημονιου από τους Ελληνες, η ΕΕ  δείχνει να μη δίνει δεκάρα για τη θέληση του Ελληνικού λαού και επιμένει στη σφαγιαστική, καταστροφική και αποτυχημένη πολιτική που υποδεικνύει στην Ελλάδα τα 2 τελευταία χρόνια. Και μάλιστα το κάνει εντελώς απροκάλυπτα απειλώντας πως "αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα στις εκλογές του Ιουνίου δεν θα προσέλθει στις επόμενες συναντήσεις"!
Προφανώς εννοούν αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα που να τους βολεύει...
Δεν είναι άραγε επαρκής λόγος για μαύρισμα των δεξιων και μνημονιακών κομμάτων;
Αλλα επίσης δεν είναι όλο αυτό πανηγυρική διάψευση αυτών που ονειρεύονται με το ζόρι πως η ΕΕ μπορεί να παίξει άλλο ρόλο από αυτόν για τον οποίο δημιουργήθηκε που ήταν το δυνάμωμα του μεγάλου Ευρωπαικού κεφαλαίου απέναντι στους ανταγωνιστές του;
Τι εχει να πει γι αυτό η Ζωή Κωνσταντοπούλου του Συριζα που την περασμένη εβδομάδα έλεγε στο ΜEGA πως είναι βεβαιο οτι η Ευρώπη επανέρχεται στο ρόλο της που είναι η ευημερία των λαών";

Ποιός αντέχει τόση ευημερία;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρθρο ...για να κατλήξουμε φυσικά στον εχθρό που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Σαρρής είπε...

Hθελα να ξερω τσίπα δεν εχετε πανω σας καθόλου; Κατ'αρχην δεν ξερω λόγω της ανωνυμιας σου αν εισαι Συριζα ή απλά αντι ΚΚΕ δεξιός που βλέπεις οτι το κόλπο πιανει κι ετσι τα χωνεις εκ του ασφαλους. Ο εχθρός του ΚΚΕ ειναι ο καπιταλισμός κι οχι κομματα η προσωπα, ειναι οι πολιτικες και τιποτα άλλο. Από κει και περα ας σκεφτει ο καθένας με ποιον στοιχίζεται.Με το κεφάλαιο ή με τους εργατες.
Αυτη τη ύπουλη γραμμη "το ΚΚΕ επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ" την ακουμε από το πρωί ως το βράδι από παντού.Απο το ΣΚΑΙ και το ΜΕGA μεχρι το REAL και το ΚΟΚΚΙΝΟ! Το κόλπο πιάνει γιατι χτυπάει στην επιθυμία του καημένου του απλού κόσμου που με αφελεια θελει να δει ενα μεγάλο μέτωπο να παλευει για όσα τον πονάνε. Ομως το ΚΚΕ δεν επιτιθεται στον ΣΥΡΙΖΑ οπως βρωμικα λένε όλοι αυτοι ΜΑΖΙ πυροβολώντας ομαδόν το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ επιτιθεται στην πολιτική του συμβιβασμού, στην μπερδεψολογία που τα λεει όλα μισά για να μπορει να τα αλλάξει την άλλη μέρα. Μη μου λες εμενα λοιπόν οτι εχθρός μου ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι τις μισες πορειες και μαλιστα τις πιο δυσκολες τις βαδισα με τα μπλοκ της ΟΛΜΕ όπου ο επικεφαλής που ήταν ΣΥΡΙΖΑ φωναζε με τη ντουντουκα "ΟΥΤΕ ΕΕ ΟΥΤΕ ΔΝΤ" και έχω μεγάλη περιέργεια πως νοιώθει τωρα, αλλά και όλο οι εκει Συριζαιοι που όταν τους ρωταγα τοτε μου έλεγαν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενατιον της ΕΕ. Ελα όμως που πια δεν είναι και που η Κωνσταντοπούλου δηλωσε όσα ειπα "η Ευρωπη επιστρεφει στο ρόλο της" Τι να κανω λοιπον εγω που ανησυχώ. ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ; Ασε με λοιπον , κι αν εχεις να πεις κατι επι της ουσιας περα απο φθηνη προπαγανδα εκπεμπομενη ανωνυμα σε όλα τα μπλογκ πες το να το συζητησουμε.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Ακόμη κι ο Α.Ντινόπουλος πριν 3-4 μέρες 'ενοχλήθηκε" από τη "διαμαχη της Αριστεράς" τόσο πολύ που έκανε χυδαια επίθεση στο ΚΚΕ και την Κανέλλη ουρλιάζοντας "βγαζετε όλους ΤΟΥς ΗΓΈΤΕς ΣΑς ΧΑΦΙΈΔΕς"!Ποιός; Ο Ντινόπουλος που η παράταξη του εκτελούσε μαζικα και βασάνιζε κομμουνιστές στα ξερονήσια και τις φυλακές και τωρα τους κανει κριτικη που καποτε γινόντουσαν και φοβικοί αφου μια ζωή είχαν μαθει να ζουνε κυνηγημενοι σα σκυλιά. Κι αυτός όμως δεν έκανε επιθεση στο ΣΥΡΙΖΑ(ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ο ΣΥΝ ήταν εντός ΚΚΕ) αλλα στο ΚΚΕ που επιτίθεται στον Συριζα ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Σήμερα στον realFM Ο παρουσιαστής του ΚΕΝΤΡΙΚΟΎ δελτίου το μεσημερι αφου έκανε μια τεραστια αναφορά στα άλλα κόμματα με ιδιαίτερη προσοχή στον ΣΥΡΙΖΑ,όταν ήρθε η σειρά του ΚΚΕ, το μόνο που είχε να πει ήταν η επίθεση που έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ η Α΄Παπαρηγα.Από όλόκληρη ομιλία της Α.Π. μόνο αυτό είχε σημασία για τον Γ.Παπαδόπουλο. Μαλιστα αφού το είπε αυτός έδωσε το λόγο στην ρεπόρτερ του δελτίου που τα ξαναείπε από την αρχή, κρύβοντας όσα άλλα είπε η Αλ.Παπαρήγα-τετοιο έγκυρο ρεπορτάζ- προβλέποντας μάλιστα ,κατα πληροφορίες λεει, οτι την ίδια "επίθεση" θα κάνει και στη σημερινή ομιλία στο Μενίδι η Α.Π! Υστερα αναρωτιούνται μερικοί, ακομη και καλοπροαίρετοι αριστεροί, πως βρίσκεται στριμωγμένο το ΚΚΕ. Μα πως αλλιώς να γίνει όταν όσα λεει και κανει είναι τοσο ενοχλητικά για το σύστημα .Ακόμη και τα σωστά που λεει και κανει στρεφονται κατάλληλα εναντίον του. Ξεχνανε όμως αυτό που λένε πως "ακόμη κι αν κόψεις όλα τα λουλούδια δεν μπορείς να εμποδίσεις την άνοιξη να 'ρθεί". Ο,τι και να κανουν το ΚΚΕ θα το βρίσκουν μπροστά τους το ίδιο ξεροκέφαλο και επιθετικό παρα τα όσα ελλατώματά του. Οσο γι αυτούς που βολεύονται παριστάνοντας τα θυματα ομολογώ ότι παρότι φθηνό δεν παύει να είναι ένα κόλπο που δουλεύει.

ShareThis