Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Kαι Αριστερά και light

Οποιος είχε ακούσει τον Ανδρεα του 74-81 σήμερα άκουσε με τη φωνή του Α.Τσίπρα μια πολύ light εκδοχη του, χωρις ιμπεριαλισμους, καπιταλισμούς, σοσιαλισμούς  και άλλα τετοια βαρετά κ ξυλινα.
Και να σκεφτεί κανείς οτι το '74-'81 ήταν μια πολύ εύκολη εποχή σε σχεση με το τώρα και για το λαό αλλά και για το σύστημα. Δε βαριέσαι όμως, αν  είναι να πάρουν κατι παραπάνω στις εκλογές ας είναι κι έτσι.

Αυτό παντως πραγματικά έχει αρχίσει να μοιάζει κάπως με συμμαχία με το διάβολο. Μόνο που τους όρους της συμμαχίας δεν τους επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος πάντων, περασμένη η ώρα, Το αφήνουμε για το πρωί.
Χωρίς καμια εμπάθεια αλλά με μεγάλο προβληματισμό συντροφικά καληνύχτα...

1 σχόλιο:

jorje7 είπε...

Ξερεις τι με ενοχλει πιο πολυ...οτι καποιες χιλιαδες συμπολιτων μας θα πιστεψουν οτι αρκει να αλλαξουν τα πραγματα με μια ψηφο.
Οτι μια οποιαδηποτε 'αριστερη' κυβερνηση αρκει να ΤΟΥ ΛΥΣΕΙ τα προβληματα
Η νοοτροπια αναθεσης της επιλυσης των ζητηματων σε πολιτικο προσωπικο Η' σε καποιο κομμα

Και φυσικα καποιοι ,ισως οι πιο πολλοι, την επομενη θα απογοητευτουν

Και η παθητικοτητα που καλλιεργειται ειναι εκδηλη.
Οι λυσεις και οι αλλαγες ΔΕΝ θα κριθουν στις εκλογες μονο, ΚΥΡΙΩΣ εκτος εκλογων

Για οσους θεωρουν το ζητουμενο της απογοητευσης και του αποπροσανατολισμου δευτερεων ας δουν τι κοσμο μαζευε σε συγκεντρωση καποτε η τοτε ενωμενη αριστερα, η οποια ηταν γεματη αυταπατες και καλλιεργουσε τις εκλογικες λυσεις στο φουλ(οχι οτι τελικα καταφερε και καποιο συγκλονιστικο εκλογικο αποτελεσμα...)
http://youtu.be/bBtG2f67z-4

Αυτες τις αυταπατες καλλιεργει ο ΣΥΡΙΖΑ και μαλιστα με υποσχεσεις και λογο που εχουν απομακρυνθει ακομα και απο την φρασεολογια της συστιμικης αριστερας

Ποσο κριμα την ωρα που εγιναν καποιες μαζικες κινητοποιησεις το προηγουμενο καιρο, που τρεχουν ακομα τεραστιοι εργατικοι αγωνες, που ανοιξαν προοπτικες οργανωσης...τελικα να πουλαει παραμυθια

ShareThis