Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Οι αποδοκιμασίες- Ανάγκη οργάνωσης και προστασίας της διαδήλωσης

Δε συμφωνώ καθόλου με την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην έξοδο της Βουλής όσο κι αν η οργή είναι απόλυτα δικαιολογημένη.
Αυτό μάλιστα που είναι τελείως έξω απο κάθε λογική, είναι οι αποδοκιμασίες αλλά και οι φτυσιές στα αυτοκίνητα εργαζομένων και υπαλλήλων της Βουλής που έβγαιναν από την Β.Σοφίας, αφού οι βουλευτές είχαν φύγει από τη μεριά του Εθνικού κήπου..
Αλλος ένας λόγος που κάνει αναγκαία την συγκεκριμενοποίηση όλου αυτού του κινήματος.
Ο χαρακτήρας της κινητοποίησης πρέπει να προστατευθεί από εμας τους ίδιους.
Δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργηθούν καταστάσεις που θα γίνουν αφορμή για καταστολή, κάτι που κανένας δεν θέλει και δεν χρειάζεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ, αλλά μην ξεχναμε ότι κ τα καναλια τραγικοποιησαν το θέμα. μιλάνε για εντονες κ απρεπεις εκφρασεις προς τους πολιτικους. Δηλαδη πως νομιζαν ότι θα υποδεχόταν? με ροδοπέταλα?

Γιώργος Σαρρής είπε...

Παντως όλο αυτό το κυνηγητό και η στοχοποίηση των βουλευτων μου βρωμάει λίγο. Σιγουρα ειδικα οι των 2 μεγαλων κομματων εχουν καθαρες ευθυνες αλλά και πάλι μεσα από αυτούς προσπαθούν να κρύψουν τον κύριο στόχο. Ακόμα κι αυτοί που τα πήρανε , που προφανως δεν είναι όλοι, πηραν τα ψιλά, το χαρτζιλίκι. Τα πολλά λεφτα βρίσκονται σε megaλογαριασμούς επιχειρηματιών και σε οφσορ εταιρειών.
Περα απο αυτο όμως υπάρχει και το θεμα πιθανής προβοκάτσιας μεσα σε αναλογες καταστασεις.
Παντως αυτη τη στιγμή ο κοσμος ειναι στο δρόμο, και πρεπει να κανει το θυμο δραση κι οχι εκτονωση τετοιου τυπου.

ShareThis